Hodnocení obchodu

4,0 21 hodnocení
5
15x
4
1x
3
0x
2
0x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora | 19.9.2019
KV Avatar autora | 6.9.2019
Již od 21.8. mám objednaný konferenční stůl, po 14 dnech mi bylo řečeno že se objednávka zdržela, at vydržím ještě týden, dnes je to tyden, včera jsem psala email, nikdo neodpovídá, dnes jsem 4x volala, tel neberou... Takže za mne nespokojenost. Jsem zvědavá, zda stůl ještě letos přijde.
PR Avatar autora | 15.8.2019
Dodání rychle, ruční šlehač luxusní a domácí pekárna super.
SK Avatar autora | 14.8.2019
PODVOD NESPOKOJENOST Rodiče si objednali kavovar Delonghi magnifica, což je dobra značka, jeden už doma máme. Tento prodejce dodal kavovar nekompletní bez nadobky na sedliny a ještě další věci = kavovar nefungoval. Rodiče schválně pro nádobu jeli na jejich provozovnu, která je od nás asi 70km. Jakmile tam nadobku dodali, kavovar ani přes to nefungoval. Takže zbytečné 2 hodiny na cestě! Opravdu velká nespokojenost!
R Avatar autora | 18.6.2019
Spokojenost s rychlostí vyřízení objednávky, bleskové doručení zásilky a okamžité vyřízení mého dotazu v emailu. MOHU JEN DOPORUČIT. Za mně 5hvězdiček.
D Avatar autora | 18.4.2019
Musím dát negativni hodnocení (na hrnce )ne jen že hrnce došli poškozené ale pokud si objednáte pod tímto názvem tak nepočítejte s vínově červenou barvou jako je uvedeno na obrázku kolem červené to ani nešlo.... reklamace proběhla nakonec v pořádku ale barva opět jako je na obrázku červená nedošla! Kdybych věděla že barva je jiná než červená nikdy bych neobjednala protože kdyz si něco objednam tak počítám s tím že dojde to co je vyfoceno.
T Avatar autora | 8.4.2019
Jediné plus vidím v rychlosti zpracování objednávky a odeslání. Nefandím doručování přes českou poštu, ale zde jiná možnost nejde. Největší problém je v kvalitě zboží. Objednala jsem dětskou cestovní postýlku Lionelo SVEN PLUS a formičky na volská oka (chyběla mi koruna k dopravě zdarma) - formičky přišli v napůl rozbaleném obalu. Postýlka přišla bez českého návodu. Podle fotek vypadají jednotlivé části postýlky mnohem bytelnější než ve skutečnosti jsou. Balení obsahovalo také přebalovací pult, ten se ovšem nedá složit, neboť tyče, které jsou potřebné ke složení by měly být pravá a levá, balení ale obsahovalo pouze dvě stejné tyče, takže není možné jej složit.
J Avatar autora | 19.3.2019
Super v pátek objednáno v Uterý u mě..objednala sem kočar Lionelo Julie a super zboží sem extra neprohlížela ale vše ok ;)
VH Avatar autora | 8.3.2019
Já popravdě spokojená nejsem. Objednala jsem černou deku, přišla tmavé šedá. Dále jsem objednala sadu nožů, kterou popisovali jako kvalitní, což není. Vnitřek balení vypadal jako už používaný, nože byly zaprášene, cepele už na více místech odrene - mozna hodne nekvalitni vyroba. Vubec nevypadaji ani jako nove. Zboží budu pravděpodobně vracet. Jediná asi výhoda je, že zboží odeslali druhý den po objednávce.
Avatar autora | 27.12.2018
Jsem velice spokojená s obchodem přišlo mi poškozené zboží a bylo mi obratem posláno nové takže 100% spokojenost s obchodem muž jenom doporučit
Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho eshopu! Veškeré reklamace se snažíme vyřešit vždy obratem, ke spokojenosti zákazníka. Přejeme Vám krásné Vánoce! Tým EmaHome.cz
Avatar autora | 24.12.2018
+ super rychlé doručení

nakupovat věci do kuchyně pouze zde
Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho eshopu! Zakládáme si na vysoce kvalitním kuchyňském vybavení. Přejeme Vám krásné Vánoce! Tým EmaHome.cz
Avatar autora | 20.12.2018
Byl to můj první nákup takze zatim nemohu podat seriózní hodnocení!
Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho eshopu! Přejeme Vám krásné Vánoce! Tým EmaHome.cz
Avatar autora | 19.12.2018
+ V hrncích se vaří moc dobře
+ Kromě zmíněného click systému jsem za tuto cenu s hrnci spokojená
- Click systém nefunguje vůbec jako click systém,... rukojeťi se musí odšroubovát poměrně dlouho. Pod pojmem Click jsem si představovala něco trochu jiného
- nejmenší hrnec se vůbec nechytá na 2 varných plochách na NOVÉ indukční desce

Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den Míšo. Děkujeme za Vaši recenzi. V nabídce máme 2 různé typy click systému. Levnější varianta má šroubovací rukojeť a druhá, dražší varianta má systém "tlačítka". Hrnec musí určitě fungovat na indukci, všechny jsou vyrobeny ze stejného materiálu. Kolegyně se Vám dnes ozve a pokusí se s Vámi vše vyřešit k Vaší spokojenosti. Přejeme Vám krásné Vánoce. Tým EmaHome.cz
Avatar autora | 19.12.2018
+ Super. Rychle dodani.

Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho eshopu! Přejeme Vám krásné Vánoce! Tým EmaHome.cz
Avatar autora | 11.12.2018
+ Je spolehlivy

Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho eshopu! Přejeme Vám krásné Vánoce! Tým EmaHome.cz
Avatar autora | 5.12.2018
+ cena
+ popis produktu zodpovedá
+ kvalita
+ ziadne problémy pocas objednavky
+ doprava zdarma, v mojom pripade vyzdvihnutie na poste

Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho eshopu! Přejeme Vám krásné Vánoce! Tým EmaHome.cz
Avatar autora | 30.11.2018
Dobrá komunikace, rychlá expedice.
Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho eshopu! Přejeme Vám krásné Vánoce! Tým EmaHome.cz
Avatar autora | 29.11.2018
+ Pohodlny nakup z domu

Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho eshopu! Přejeme Vám krásné Vánoce! Tým EmaHome.cz
Avatar autora | 21.11.2018
+ Osobní odběr ve Zlíně
+ Zajímavý sortiment
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Oproti konkurenci dobrý poměr cena/kvalita.

Obchod doporučuji
Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho eshopu! Přejeme Vám krásné Vánoce! Tým EmaHome.cz
Avatar autora | 19.11.2018
Rychlé bezproblémové dodání
Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho eshopu! Přejeme Vám krásné Vánoce! Tým EmaHome.cz