Tip na recept - Holandské řízky

Příprava holandského řízku za pomocí celokovového multifunkčního kuchyňského robotu Patricca KRR-144 už nemůže být jednodušší
Ve spolupráci s Janou Krátkou, kterou můžete znát na sociálních sítí pod přezdívkou Ceskazceska, jsme si pro vás připravili tip na recept.

Holandské řízky, jinými slovy šťavnaté maso se sýrem, obalené v trojobalu. S Holandskem to nemá nic moc společného, ale za to jsou velmi chutné a rychle hotové.
Co ovšem stojí za zmínku, je jejich jednoduchost. A s celokovovým multifunkčním kuchyňským robotem Patricca vám "holanďáci" přijdou snadnější než kdykoliv dříve. Díky celokovové konstrukci a výkonu 1800 W vám robot Patricca usnadní veškerou námahu při přípravě.

Čím se robot může pyšnit, je bohaté příslušenství, který robot obsahuje. Jak Jana radí ve svém receptu, využijte mlýnek primárně na mletí masa. Při vaření se meze nekladou, tudíž v tom samém mlýnku můžete na konci namlet i sýr, který k holandskému řízku bezpochyby patří.

 hol rizek 1

Pro kompletní recept mrkněte zde. Dočtete se, jaké suroviny je potřeba mít k dispozici a postup krok za krokem. Pokud je vám milejší mít recept v papírové formě u sebe, máte možnost si ho vytisknout přímo na stránkách receptu. 

Přejeme dobrou chuť :)