Vařte jako profík s nádobím a spotřebiči Bergner

Určitě to znáte – přestože jste výběru kuchyňského arsenálu věnovali spoustu času a pečlivě jste porovnávali jednotlivé parametry, v praxi se sliby výrobce vypařily jako pára nad hrncem. To se vám se značkou Bergner nestane. O proslulé kvalitě jejich nádobí a spotřebičů jsme se přesvědčili na vlastní oči a napříč Evropou jsme jim vyšlapali cestičku přímo do vašich kuchyní.

O značce Bergner

Společnost Bergner Group je jedním z největších výrobců kuchyňského nádobí a spotřebičů v celé Evropě. Už od roku 1999 mění nudnou domácí rutinu svých zákazníků na neobyčejné kulinářské zážitky. 

Důraz přitom klade na funkční design, inovativní technologie a nekompromisní kvalitu, za kterou si pevně stojí. Své výrobky proto neváhá opatřit prodlouženou desetiletou zárukou. Nejen díky tomu se prémiová značka Bergner těší oblibě a důvěře klientů napříč evropským trhem, ke kterým se nyní můžete připojit i vy.


Tak jsme si plácli!

Nad touto spoluprací jsme neváhali dlouho. Přesto jsme se rozhodli nejprve důkladně prověřit, jestli našim zákazníkům opravdu přivezeme jen to nejlepší. Náš expertní tým v čele s výkonným ředitelem Patrikem Joklem proto neváhal a vydal se přímo do centra dění. 

Ve španělském sídle firmy Bergner Group jsme se s oslnivým sortimentem osobně a detailně seznámili. S neskrývaným nadšením jsme pak vybrali tisíce produktů, které hrdě zprostředkujeme českým a slovenským spotřebitelům.

A co víc – sympatie byly oboustranné. Naše společnost IPRICE RECARE s.r.o., která je provozovatelem e-shopů EMAHOME.cz a IPRICE.cz, se tak stala výhradním distributorem značky Bergner pro Českou a Slovenskou republiku.

Vařte jako master chef

Při vaření vám proto může už brzy asistovat kompletní sortiment kvalitního nádobí a malých domácích spotřebičů řady Masterpro, která pokrývá takřka vše, bez čeho se v kuchyni neobejdete.

Přípravu rychlých pokrmů i hostiny pro celou rodinu vám usnadní Hi-Tech 3 pánve Masterpro z odolné nerezové oceli. Jejich hlavní devízou jsou inovativní nepřilnavé povrchy, které nádobí zároveň chrání a zajistí jeho několikanásobně delší životnost.

Spolehnout se můžete také na nerezové kastroly a rendlíky vhodné pro všechny typy sporáků, kvalitní nože, formy na pečení a další kuchyňské nezbytnosti, se kterými je příprava oblíbených jídel doslova za odměnu.

Pokud ale raději necháte práci na profesionálech, okouzlí vás multifunkční spotřebiče Masterpro. Všechnu dřinu odvedou za vás a vy už si můžete jen pochutnávat. Nevěříte? Zákaznické recenze mluví samy za sebe:

Multifunkční kuchyňský robot s databází receptů v češtině

Chtěla bych se podělit o svoji zkušenost s tímto robotem. Koupila jsem si jej na doporučení od kamarádky a musím říct, že nelituji. Tento robot nemá chybu! Každý den zkouším jiný recept a pořád nejsem na konci, nejvíc na něm mám ráda to, že nemusím přemýšlet nad tím, co budu vařit.“ 

Bezkouřový gril/horkovzdušná fritéza 5 v 1

Lepší steak jsem nejedl, maso se propeče přesně podle mých představ.“

Vakuový mixér pro přípravu studených i teplých jídel

Nejvíc cením všechno to příslušenství. Mixér odvede přesně takovou práci, jakou očekáváte.

Další Masterpro pomocníci v naší nabídce přibydou už brzy. Kterými se necháte hýčkat vy?

P. S. Protože jíme i očima, přivážíme vám také kompletní kuchyňský sortiment značky United Colors of Benetton, která k portfoliu firmy Bergner neodmyslitelně patří. Z designového nádobí a ve společnosti stylového bytového textilu totiž domácí kulinářské výtvory chutnají ještě luxusněji. Jednoduše se máte na co těšit.